08 Opinions de les famílies

FAMILIA IBAÑEZ MORENO

M'agradaria donar la meva opinió del que ens ha semblat l'escola Olivera durant aquest primer curs en el que ha assistit el nostre fill Marcel.

La vàrem escollir després de fer una selecció entre totes le escoles acreditades per la Geneerealutat deCatalunya que ofereix la ciutat de Castelldefels, per iniciativa pròpia i sense recomanació.

De entre totes elles, és la que mes professionalitat i ambient proper i adpatat al món dels nostres fills/es es va transmetre, i així va ser, des dels primer dia em donava tranquilitat deixar al meu fill de sis mesos, i de la mateixa manera que jo he estat tranquila, el Marcel va seguir el seu ritme, sense notar canvi algun ni en ell ni en nosaltres, com sino s'hagués separat dels seus pares, aprenent i disfrutant cada dia mes.

 

ELENA I DANI

La paraula que defineix aquest any que hem passat amb vosaltres és:

GRÀCIES!!

Per ensenyar-nos els colors i els números.

Per ensenyar-nos a fer cercles, quadrats i triangles.

Per ensenyar-nos el que és un gomet.

Per ensenyar-nos a menjar, fer pipi i caca l'orinal.

i sobretot GRÀCIES:

Per la vostra PACIÈNCIA.

Pel vostre AMOR.

Per les vostre abraçades i petons.

GRÀCIES per, de moment, el millor any de la nostra vida.

Sara i Pol

Gràcies per deixar-nos descansar de dilluns a divendres de 9 a 17

Us trobarem a faltar.

Tant és així que cada dia que arriba  a l'Olivera somriu sapiguent el que es trobarà.

 

FAMILIA RUZO GIOVANNINI

Hola som els pares de de la Julieta i el Mateo, la veritat és que estem molt contents amb el tracte tan personalitzat que teniu amb els nostres fills tan l'Alba com la Laura son dos execel.ents educadores a les que se'ls hi nota moltíssim que els hi encanten els nens, i aixó és al que a nosaltres com a pares més ens importa, saber que estan amb persones que els estimen, els mimen i el protegeixen. A més a més tu sempre estàs disposada a escoltar les nostres suggerències, les nostres pors i ens saps ajudar perfectament.

És molt bonic arribar a l'escola i que estiguis tu o la Laura a la porta per rebre'ns, i que els hi donis la benvinguda a cadascú pel seu nom, sapiguent també el nom dels pares i dels germans.

La veritat és que està de mes  dir que la recomanaria ja que no tan sols va la meva filla sino que fa dos mesos que també va el meu fill petit i ens queden dos anys per endavant.

GRÀCIES A TOTES!!

Rosina i Martin

 

FAMILIA MORENILLA RIGOLA

Quan buscàvem una escola infantil per la nostra filla ja fa 4 anys, teniem clar que a més a més de ser una escola amb tots els requisits i homologacions de la Generalitat de Catalunya, habia de ser un espai familiar on la nostra filla es trobés bé, ja que passaria moltes hores durant el dia. Hem tingut la sort de trobar un ambient familiar que juntament amb el seu projecte educatiu, i el gran afacte de les seves educadores, ha ajudat a arribar a la nostre filla a "l'escola de grans" totalment preparada per la nova etapa educativa. Actualment seguim gaudint de la l'escola mab la nostra segona filla.

 

FAMILIA PASCUAL CARMONA

Tinc dos fills i els dos han anar a l'Olivera, si tornés a tenir un fill sense dubte també el portaria.

Amb lo petits que son és increible com aconsegueixen inculcar unes rutines i uns hàbits adeqüats per les seves edats.

Jo estic encantada amb la quantitat de coses que fan, treballets, sortides, colònies, festival i d'altres activitats que et fan veure que no tenen els nens sentants sense fer res, sino que estan súper estimults constantment.

El meu fill ha fet P3 i a l'escola em van felicitar pels bons hàbits i rutines.. jo vaig felicitar al'Olivera, el mèrit és delles.

 

 

FAMILIA CAMPOS ARIETE

Moltíssimes gràcies per aquests tres anys que la Martina ha estat amb vosaltres.

Estem molt agraïts de que hagueu tingut cura de la nostra filla com si fòssiu part de la seva familia, ja que sabem que ella ho sent així, desde que va entrar amb mesos a la classe de cargols, passant per granotes i graduant-se a la classe d'esquirols.

Gràcies a la Laura, Sandra, Alba, Mery, Bego i  a la Renata, a més de la resta de l'equip educatiu de l'Olivera.

Petonts.

 

FAMILIA BARBETTA SANZ

M'agradaria agraïr-vos aquest curs a l'Olivera. La Vivania s'ho ha passat genial i estic molt satisfeta amb el servei que ofereix l'escola.

Moltes gràcies a totes, i en especial a la Laura, la Maca i a tu i a la cuinera, jajaja... finalment la meva filla ja menja...

Una abraçada molt forta.

 

FAMILIA LÓPEZ CANTERO

Hola!, sóc la mare de l'Èlia, aquest any acaba la seva etapa a l'Olivera. Han estat dos anys en els que he vist crèixer a la meva filla en tots els sentits, i he rebut molta ajuda i informació per part de tot l'equip educatiu, pel que els hi estic molt agraïda!!

Les mestres son encantadores i excel.lents educadores, la meva filla va molt contenta i feliç tots els matins a la classe i les adora, el que per a mi és molt importnat.

A més durant aquest aquest temps ha adquirits uns bons hàbits de comportament, convivència i treball i l'he vist progressar moltíssim.

Sobretot valoro el compromís i al implicació de totes les mestres i el recolçament que he rebuta l'hora de resoldre qualsevol dubte o problema: la son, el bolquer... Sempre he trobat la porta oberta i un somriure per part de totes, i han intentat facilitar-me les coses. L'ambient és molt familiar i acollidor.

A més destacaria que que es reb molta informació del dia a dia dels nens, a través de l'agenda diaria, les innumerables fotos, videos, cd's, treballs... que s'agraeix molt quan son tant petits.

Moltes gràcies , Renata, Laura, Meri, Bego, Maca i Alba per la vostra professionalitat, dedicació i per cuidar tan bé de l'Èlia.

Recomano a totes les famílies que portin als seus fills a l'Olivera, el la millor decissió!

Us trobarem a faltar!!

 

FAMILIA DEKMAK DOMINGUEZ

Hola som els pares de l' Àxel i del Nicolás. El nostre primer fillja és ex-alumne de l'Olivera va passar 2 anys i van ser dos anys plens d'alegria i d'aprendre jugant. I jo súper orgullosa de l'escola del meu fill! per allà on anava. I com no... el segon sense pensar-ho ANAVA DIRECTE.

El que destaco és saber que estan com a casa... ambient familiar, els hàbits que tenen son molt marcats desde l'inici per les excel.lents educadores i la direcció del centre amb una professionalitat admirable.

Estem molt feliços de com han passat aquests anys i de tot el que han après, ara per supossat seguiré recomanant l'escola dels mes fills i aniré a visitar-vos cada cop que poguem!!

Àxel, Nicolàs, Marcelo i jo (Toni) us donem les gràcies per la vostra VOCACIÓ.

Molts petons i seguiu així, que ho feu genial.

Nens feliços, pares contents.

 

FAMILIA S.A

Quan va arribar el moment de triar una escola per portar al nostre fill, vàrem tenir clar el que volíem i esperàvem de de l'escola a la que confiaríem la cura i el desemvolupament del nostre fill.

Vàrem visitar moltes escoles i només sortir per la porta de l'Olivera, després de  fer una entrevista amb la directora i de veure les instal.lacions i el personal en plè funcionament, ens vàrem dir: SI, aquest cumpleis amb tots els nostres requisits.

Nosaltres havíem de deixar el nostre filla amb només 6 mesos i havíem d'estar molt convençuts i amb total confiança, no ens han defraudat en res i ens han fet sentir totalemt satisfets amb la nostra decisió. No ens vàrem equivocar.

Veure cada matí la cara de felicitat de la nostre filla al deixar-la amb les mestre, l'amor que es tenen mestra-infant, el gran desenvolupament que adquireixen els nostres fills, d'autonomia, d'hàbits, la experimentació, les activitats que realitzen amb una linia pedagògica molt complerta per cada edat i el nivell de desemvolupament dels nens de 0-3 anys.

En definitiva, si el primer cop al sortir per la porta  ja vàrem dir SI, ara només podem dir SI TOTALMENT.

Moltes gràcies per ver-nos viure aquesta etapa dels nostres fills al vostre costat i ajudar-nos en el desenvolupament tan extaordinari que han adquirit.

 

 

FAMILIA BARBEITO PEÑA

L'Olivera la coneixem desde abans de portar als nostres fills, els nostres nebots ja anaven (un d'ells va formar part de la 1ª promoció de l'Olivera).

I per aixó no vàrem dubtar ni vàrem buscar d'altres escoles en el moment  que vàrem necessitar el servei d'una escola infantil.

Per a nosaltres, l'Olivera és ideal el seu tamany, per l'ambient tan familiar, per les mestres que hi treballen, pel tracte escola-familia-nens i pel projecte educatiu que segueixen.

El que destacaria és que et fan senir com a casa i aixó és impagable pels nens i pes pares!!

 

FAMILIA CATELLI CHALIER

Renata, acabo de deixar a Inés en el seu darrer dia a l'escola, vull agraïr-vos a totes la gran feina d'aquest any, l'afecte, la flexibilitat, la comoditat que ens heu ofert.

De tot cor vull donar les gràcies a la Meri, per ser tan propera, per la seva professionalitat i pàciència.

Fes arribar les gràcies a l'Olga que té en la meva filla inés a una gran fan, a la Laura, la Maca, la Lourdes,  i per suposat a tu.

Moltes gràcies per fer-nos sentir de la familia.

Una abraçada.

FAMILIA OCA IBÀNEZ

La nostra experiència amb l'escola Bressol l'Olivera, és molt positiva!

Inicialment costa de separar-te del teu tressor més preciat, el teu fill o filla, especialment quan ets pare/mare primerenc/a, però de seguida saps que l'has deixat en bones mas! L'experiència com en tot és un grau i l'equip de l'Olivera d'experiència en té moltíssima!! A més tots els professionals que hi treballen, se'ls nota que els hi agrada la seva feina, i s'encarinyen ràpidament dels petits de la casa, per molt trastos que siguin (com és el cas de la nostra filla).

A més tenen un valos afegit desde el nostre punt de vista, que és la flexibilitatper adaptar-se a les necessitats de les families, que no trobes en d'altres escoles; tenen horaris amplis que et faciliten la difícil tasca de conciliar la feina amb la vida familiar.

Aquesta és la nostra percepció com a pares, però sense dubte, no hi ha res que confirmi millor el que nosaltres pensem, que l'alegría de la Mariona quan la deixem a classe cada matí. Se li nota que es queda contenta, i que disfruta molíssim estant amb altres nens i nenes.

Per últim, aprofitem l'ocasió per agraïr a la Renata, la Laura, la Jenny i la resta de l'equip, tot l'esforç i dedicació; sent una part molt important  en el primers anys de vida del nostre llangardaix, ajudant-nos en la difícil tasca d'educar i inculcar els valos de casa.

Moltes gràcies :)